2023-11-07 243 浏览
尖沙咀太多美食😌 但要计性价比高嘅话,我相信呢个会系其中之一😎 因为呢间嘢除咗有港式野食之外,仲有多款嘅多国菜野食,总有一款啱晒你💓夜晚劲多客人超旺场😍1️⃣ 全日早餐 🥓成个餐都好丰富,包括有吉列鱼柳、香草肠、炒蛋、牛角酥…香草肠超级大条😏吉列鱼柳极香脆🤤呢到嘅牛角酥仲超级松脆,又有芝士火腿做夹心,好特别而且一啲都唔hea😚2️⃣ 皇牌铁板餐-黑椒牛柳🐂激厚嘅牛柳😌一个餐有两件,我一个人食一件已经好饱了🥺跟餐有罗宋汤🍅 好多料🤫配菜方面无规限,可以拣饭或意粉或薯菜,意粉煮到好弹牙,配埋番茄酱好好食😋3️⃣ 韩式泡菜牛肉炒饭 🍚Menu有个辣椒嘅公仔🌶 不过就唔太辣,入面有好少见嘅榄菜、好入味嘅泡菜……而牛肉都算大块~ 唔会话摄牙咁睇都睇唔到🙌🏻 炒出嚟嘅饭亦粒粒分明,捞埋㶶边太阳蛋超有特色😆4️⃣ 红豆冰 🫘细细个已经好意饮红豆冰,呢到嘅红豆煲到半烂最好食💓 加埋椰奶,成杯冰冻嘅红豆冰唔会太甜太腻,饮完好满足😋5️⃣ 蜂皇柑桔蜜🐝微热嘅饮品饮落好舒服,加入蜂蜜好滋润,又可以止咳化痰😚 最重要系有得拣要浓啲定淡啲😎

夜晚劲多客人超旺场😍

1️⃣ 全日早餐 🥓
全日早餐

成个餐都好丰富,包括有吉列鱼柳、香草肠、炒蛋、牛角酥…

香草肠超级大条😏

吉列鱼柳极香脆🤤

2️⃣ 皇牌铁板餐-黑椒牛柳🐂

激厚嘅牛柳😌
铁板牛柳

一个餐有两件,我一个人食一件已经好饱了🥺
罗宋汤
跟餐有罗宋汤🍅 好多料🤫