2019-06-01
个日放左工,就谂住系中环附近揾间平平地既餐厅食饭,估唔到呢间餐厅好有惊喜。个日八点几到,人唔算多,位置都算几舒服。个餐牌上面大部分都既items都几系几十蚊,中环黎讲好抵食。我同另外一个女仔朋友唔算太肚饿,所以就嗌左个主食share. 佢个袐制猪扒饭真系好大份,两个女仔share岩岩好。个猪扒脆得黎唔会太热气,仲大块过只手。饭既份量多过一碗饭,好饱。再加左$10加左块厚午餐肉,好抵食呀!之后再加左三个小食, 我最推介既系鳯尾虾。好入味,啲炸粉同个虾好配合。呢个椒盐鱿鱼须都好好食,脆得黎唔会太咸。唔中意葱既朋友可以走葱添。另外,都叫左个炸芝麻鸡翼,唔会太炸,脆得岩岩好。最后,跟主食加左$5饮杯热既柚子蜜。Conclusion: 两个女仔食左咁多野,都系百几蚊,真系好抵食,好饱。中环既朋友,可以一试呀!
个日八点几到,人唔算多,位置都算几舒服。
另外,都叫左个炸芝麻鸡翼,唔会太炸,脆得岩岩好。
最后,跟主食加左$5饮杯热既柚子蜜。