2019-07-03 105 浏览
周未经过见到满座!应该不错的餐厅吧,难得平日经过,决定同朋友食呢间.望餐牌,价钱合宜 (其实仲有不少食物,串烧,天妇罗,不过我今日想食寿司为主😂😂)朋友唔太好生的,叫火炙最岩。靠右果八件均是火炙拼盘,我另外点了军舰:三文鱼籽,蟹肉蟹膏,海胆朋友吃得津津有味,她指爱好芝士的必点,因为真系一大块火炙芝士😂😂 但我就话三文鱼籽军舰同海胆军舰必点!曾经食过某些大店嘅军舰,块!紫!菜!系!淋!!! 但呢间系脆😍😍😍 军舰脆紫菜系基本吧😋 而且呢度材料落重手,你见到我嘅三文鱼籽大大粒;而海胆都大大块舖面😆😆 大满足😋朋友见到餐牌大张图同个名好得意就叫左呢碟 :火龙卷😂😂真系似舞火龙禁,舖满唒橙色嘅籽,入面系虾肉。啖啖都chopchop 声嘅三文鱼籽好过瘾,入面系虾肉,都几好味。 (沙律酱唔要都好味👍👍)饭桶朋友点多个三文鱼炒饭,好香蒜头炒,但食得太多饭,我食左少少就俾饭桶清埋佢。好味同值得推介👍👍以小型日本餐厅黎讲,酒嘅选择俾我想像多,不过朋友唔饮,下次揾啲会饮酒嘅朋友黎先得。大件夹底食,坐得舒适,唔怪之得禁满座。

朋友唔太好生的,叫火炙最岩。

朋友见到餐牌大张图同个名好得意就叫左呢碟 :火龙卷😂😂
真系似舞火龙禁,舖满唒橙色嘅籽,入面系虾肉。

大件夹底食,坐得舒适,唔怪之得禁满座。
  • 火龙卷