2023-02-28 15 浏览
好耐无食鸡煲食火锅,放宽后要去大食一餐! 头盘拣咗酥皮麻辣芝士鸡煲,鸡本身已经煮好,职员会帮手切开酥皮同捞好啲芝士,煮一下芝士溶晒就食得,鸡肉肉质都几嫩,唔会鞋口,味道刚好,酥皮捞埋个麻辣酱汁都唔算太浓味。火锅就拣港式沙嗲汤底,本身包一set牛加海鲜盘,海鲜新鲜,牛肉方面个人比较喜欢牛下肩(肉味油脂平均, 口感嫩滑)、M4和牛(肉味重)、封门柳(肉味重,口感结实,啖啖肉)、牛板腱(肉味油脂并存, 偏爽口),牛下肩牛板腱仲可以再添加😆出面自助区都有唔少食材,菜类丸类都各有几款。沙嗲汤底好香,味道一开始刚刚好,唔会浓到盖晒食物嘅味道,就算系海鲜都食到个鲜味,慢慢食下食下去到最后先觉得咸,当然大家要适时加水。最后落个公仔面,完美变咗超浓郁沙嗲牛面!最后仲食埋雪糕,非常完满。全程职员都好有礼貌,价钱同食物质素都满意,会再回头👍
好耐无食鸡煲火锅,放宽后要去大食一餐!

全程职员都好有礼貌,价钱同食物质素都满意,会再回头👍