2018-12-19 310 浏览
系openrice见到老挝菜觉得几特别,而且又好似好多好评咁,所以就决定一试,点知就完全中伏。其实黎到见到都无咩客已经觉得有d奇怪,夜晚7点都可以得果1台客。咁唔理啦,谂住人少少静静地食个饭都几好呀,当包场。叫左碗牛肉全米汤粉,非常大碗,但个汤底完全无味。d米粉食得出系超级市场最cheap果种米粉,咬落口感极差,感觉超鞋,同样地又系无味。牛肉系好多既,不过无味又鞋。谂住枱面有d调味料可以落下,竟然倒唔出。谂住食唔落都饮杯野呀,竟然连杯青柠梳打都无咩味,好似沟左水咁。最经典系后来我见到有人叫左杯招牌奶茶,咁岩佢个水机又摆系出面,我睇住佢加水落杯奶茶度。最后好似无食过野咁就离开左,真心未食过一餐咁差既饭。

最后好似无食过野咁就离开左,真心未食过一餐咁差既饭。