2015-02-25 903 浏览
峰寿司出左名要等位, 不过好奇怪, 依间峰寿司可能系地底, 无咩人留意到, 每一次黎都唔洗等位! 正!是晚6位兄弟相约食饭之后再睇戏, 放工黎到都8点半, 十分肚饿, 一个负责写, 我地叫寿司号码下单, 之后把点菜纸送给服务员, 不消5分钟, 寿司刺身热食便徐徐上台, 真好!先来的是蟹子蟹柳沙律, 份量很大, 很多蟹子和蟹柳丝, 又新鲜而且配沙律酱味道很配, 醒胃! 之后来了两盘海胆, 依度的海胆真的很新鲜, 有淡淡的海水味但没有苦涩味, 正! 炸虾天妇罗都超抵食$38 6只, 热辣辣, 虾肉弹身爽口, 性价比很高! 最后个人觉得芝士蟹棒又系无得输, 芝士用火枪烧至微㶶溶化入口软绵绵, 配淡淡的蟹肉味, 一流!!! 我们追加了3次呢!!结纶: 食寿司想食有质素又想价钱大众化, 峰寿司是不二之选!