2018-12-02
今晚约左公司it部大肥仔食饭,成二百五磅嘅佢出名食量惊人,呢点我真系相形见拙,谂去边度食都费煞思量,好彩同事介绍左旺角创兴广场韩牛比我地,韩烧放题,可以大吃大喝了晚市每位只须$208,旺角黎计真系超抵饮品柜选择多到,啤酒,汽水,凉茶,韩式饮品样样齐虽然韩烧,但竟然有三文鱼刺身同埋寿司,食少少当头盘先沙律吧超过十种蔬菜,食得太多肉用黎间一间场就最啱小食台都有两张,如果每款食一件都够晒饱主菜当然系韩烧,呢度讲得出嘅猪,牛,羊,鸡,香肠,海鲜都有齐, 肉类腌制得很惹味,又唔会太咸, 推介牛肉, 酱汁超惹味,又腍身,出去加左两次, 一口牛大大粒,但肉质入口即溶,你话系和牛我都信,其余鸡翼都好惹味大头虾亦系必抢, 虾本身超大只, 回本必选,而且虾肉新鲜弹牙,虾头有很多羔,好鲜味烧烤食用嘅蔬菜都十几款食够肉类就系时候甜品时间 , 呢度有大大个甜品柜,下层入边有西瓜 ,蜜瓜几款水果,上层尽是酒店式甜品, 感觉非常整洁 ,试左红豆椰汁糕,桂花糕,两款都好有水准最后冲刺,食埋木桶豆腐花,临尾最后回本系例,整多条成十蚊嘅韩式雪条,真系超级饱喇,同行肥仔一脸满足,大呼呢间韩牛超级抵
晚市每位只须$208,旺角黎计真系超抵
饮品柜选择多到,啤酒,汽水,凉茶,韩式饮品样样齐
虽然韩烧,但竟然有三文鱼刺身同埋寿司,食少少当头盘先
沙律吧超过十种蔬菜,食得太多肉用黎间一间场就最啱
小食台都有两张,如果每款食一件都够晒饱
烧烤食用嘅蔬菜都十几款