2024-09-05
今日去咗旺角兆万中心13楼嘅平昌食韩式烧肉放题,拣咗最抵食嘅大君御膳,$228一位任食两小时!呢款系最平嘅餐,但食物种类都有五十几款,任君选择,海鲜、猪牛鸡、蔬菜、汤饭样样齐!仲有前菜 - 韩式泡菜、芽菜无限添加,真系抵食到爆!饮品方面,多款韩式饮品、啤酒、雪条任饮任食,而韩国烧酒就要加钱。我拣左十几款食物,个人最钟意食牛肉,牛扒同牛肋肉骨真心好味,牛味浓郁肉质嫩滑,正到爆!仲再追加咗一次!猪五花腩脂肪分布均匀,配上生菜、泡菜及韩式辣酱食,风味更佳!上菜速度好快,叫完就即刻上,全枱都系食物,真系食到停唔到口!另外,烧洋葱好好食,吸咗牛肉汁,香口爽脆,又健康,推介!仲有五六款韩式雪条任食,士多啤梨味最好食!每款都试咗,食咗五条雪条😂全程都食到饱,店内职员比较忙碌,但都不忘帮我地换烤板,值得一赞!饭点时店内坐满人,食物种类多,餐厅装修靓,座位舒服,好适合一班人聚餐!**平昌 - (旺角)**📍旺角西洋菜街1号兆万中心13楼
另外,烧洋葱好好食,吸咗牛肉汁,香口爽脆,又健康,推介!
**平昌 - (旺角)**
📍旺角西洋菜街1号兆万中心13楼