2018-05-19
♥爆丼屋♥出名到而家都仲Keep住排队!钟意食日本野既人一定唔可以错过!可以大啖大啖放肆咁食真系好爽!系食日本野黎讲,三文鱼䰵同海胆都系比较贵,每次都唔敢点咁多,就住就住食。所以今次黎到,一定要放胆咁食!今次就叫左帆立贝.三文鱼䰵盛丼,同埋三色海胆盛丼。帆立贝.三文鱼䰵盛丼 $168个丼一黎到简直心心眼😍啲三文鱼䰵系多到泻出黎,我再重复一次,系泻出黎!一个碗已经装佢唔住,一路食啲三文鱼䰵一路跌出黎,果种满足感只有喜欢三文鱼䰵既人先会感受到,真系超兴奋!三文鱼䰵再捞埋啲饭食简直绝配,完全有三文鱼䰵果种腥味同鲜味。帆立贝又系好鬼鲜好鬼甜,无腥味。而家望返啲相都有啲流口水,钟意帆立贝同三文鱼䰵既人一定唔可以错过。三色海胆盛丼 $238能够用二百几蚊可以豪爽咁食海胆都系一件好兴奋既事。三色海胆分别系日本马粪海胆,加拿大海胆,韩国紫海胆。海胆既份量都系巨多,虽然佢每日都供应咁多份量既海鲜,但佢既海鲜一啲都唔hea,系可以仲食到佢既鲜甜味。认真啲食三款海胆都有佢唔同既味道,日本海胆好似鲜甜啲,有一款有啲海水味重啲我估应该系加拿大海胆。海胆拌饭,简直系一流呀🤤。虽然系可以毫不留口大啖咁食,不过其实食
可以大啖大啖放肆咁食真系好爽!
所以今次黎到,一定要放胆咁食!
今次就叫左帆立贝.三文鱼䰵盛丼,同埋三色海胆盛丼。
帆立贝.三文鱼䰵盛丼 $168
一个碗已经装佢唔住,一路食啲三文鱼䰵一路跌出黎,
果种满足感只有喜欢三文鱼䰵既人先会感受到,
帆立贝又系好鬼鲜好鬼甜,无腥味。而家望返啲相都有啲流口水,
钟意帆立贝同三文鱼䰵既人一定唔可以错过。
三色海胆盛丼 $238
能够用二百几蚊可以豪爽咁食海胆都系一件好兴奋既事。
三色海胆分别系日本马粪海胆,加拿大海胆,韩国紫海胆。
虽然系可以毫不留口大啖咁食,不过其实食到尾声都系有啲腻口既感觉,
食完之后我谂短期内都唔会再食住😂下次仲想食埋佢既甜虾盛丼😭