位于大围❣︎E FOR EGG❣︎系一间长期人气👑高企Cafe,经常full场👍🏻楼上仲以塌塌米形式设计,超日系风,食物好有水准🫶🏻喺到食饭倾偈好放松,超推荐比大家。❣︎期间限定-冬蟹三重奏茶渍丼❣︎$168呢个茶渍丼真系不得了😍有大量嘅蟹肉蟹籽同蟹膏,仲有剪好左嘅长脚蟹🦀面头铺满蛋丝😋卖相相当吸引,加埋鲣鱼汤底来食更暖胃。❣︎日式猪软骨汤乌冬❣︎$78猪软骨炆得软腍松化😋配料丰富,有鸣门卷,粟米粒,笋,海带。汤底浓郁够味。仲会跟埋中华沙律,玉子烧同沙律菜,摆盘精致。❣︎期间限定-三重熔岩芝士烟肉滑蛋盒子吐司❣︎$88必食推介😋👍🏻第一次食到噤好味嘅吐司🤤满满嘅流心芝士🧀铺面,再配埋烟肉同超嫩滑嘅滑蛋,入口一啲都唔油腻,好松软👍🏻❣︎蟹籽章鱼小丸子❣︎$62即叫即制,份量十足,小丸子上放满柴鱼片同沙律酱,好滋味。❣︎招牌奶盖咖啡❣︎$45面头用奶盖整成招牌egg🥚造型,十分可爱🤗咖啡味道香浓。❣︎木瓜百合茶❣︎$56味道酸酸甜甜😋👍🏻而家天气冻饮岩晒,饮完喉咙好舒服,打开个壶入面放左超多材料,感觉更养生。

❣︎期间限定-冬蟹三重奏茶渍丼❣︎$168

❣︎日式猪软骨汤乌冬❣︎$78

❣︎期间限定-三重熔岩芝士烟肉滑蛋盒子吐司❣︎$88

❣︎蟹籽章鱼小丸子❣︎$62
即叫即制,份量十足,小丸子上放满柴鱼片同沙律酱,好滋味。

❣︎招牌奶盖咖啡❣︎$45
面头用奶盖整成招牌egg🥚造型,十分可爱🤗咖啡味道香浓。

❣︎木瓜百合茶❣︎$56

2024-11-28