2022-10-13
難得五點多來到完全冇人排隊 搬咗新鋪大咗好多😬環境幾清靜我們一行三人叫了三樣食物 本來想着不吃那麼飽 當一個輕晚餐😂食物看起來份量不大 但食完原來都幾飽下🤭✨金沙軟殼蟹三文魚籽海鮮沙律盒子吐司🦀$108賣相非常吸引好吸睛😍原隻軟殼蟹份量好足🦀海鮮沙律醬甜甜的 有蟹子同魷魚🦑配埋炒蛋好豐富🤤好好食金沙味是指鹹蛋黃!?吃不出來🤔配有少量沙律同炸番薯條🍟番薯條淋上少少蜜糖 🥰甜甜的 如果可以多點就更好啦✨Double芝士豬柳滑蛋盒子吐司🧀🍳$ 55芝士🧀豬柳加滑蛋🍳這個配搭本身已經好無敵🤣不可能不好吃啊!吐司爆曬餡🤤炒蛋份量非常慷慨醬是酸酸甜甜的👍🏻非常開胃✨焦糖雞蛋布丁盒子吐司🍮$60雞蛋布丁好滑比較甜🍞麵包系偏軟身的 烘得外脆內軟🥰好幸福的味道感覺自己食完一個會幾膩 最好兩個人分享😬本來以為這間的食物都是賣相比味道吸引 沒想到味道令我有驚喜🤭🤭下次過來大圍可以再試試其他盒子吐司🍞味道:🌕🌕🌕🌕🌕環境:🌕🌕🌕🌕🌑服務:🌕🌕🌕🌕🌑價錢:🌕🌕🌕🌑🌑回頭率:🌕🌕🌕🌕🌗
✨金沙軟殼蟹三文魚籽海鮮沙律盒子吐司🦀$108
賣相非常吸引好吸睛😍原隻軟殼蟹份量好足🦀
海鮮沙律醬甜甜的 有蟹子同魷魚🦑配埋炒蛋好豐富🤤好好食
金沙味是指鹹蛋黃!?吃不出來🤔
金沙軟殼蟹三文魚籽海鮮沙律盒子吐司
✨Double芝士豬柳滑蛋盒子吐司🧀🍳$ 55
芝士🧀豬柳加滑蛋🍳這個配搭本身已經好無敵🤣不可能不好吃啊!
吐司爆曬餡🤤炒蛋份量非常慷慨
醬是酸酸甜甜的👍🏻非常開胃