《大围小食》Duck duck又黎抽下水带大家一齐感受下大围平价夜缤纷🤭💫烧卖鱼蛋 必食❣️之前烧卖出个食评,水准依然!烧卖质地烟烟韧靭 ,而鱼蛋质地系港式街头小食陈皮鱼蛋,几弹牙配招牌辣汁都几正重要性价比高 唔洗挨贵野嘛💫臭豆腐 必食❣️呢个臭豆腐真系惊喜一黎超大件 二黎外脆内软滑 配上甜辣酱 非常惹味 姐姐仲劲细心 知我地外卖 分开咗啲酱💫串烧 烧猪颈肉必食❣️蜜糖沙嗲汁 猪颈肉劲弹牙 烧起黎劲香口,好好食 烧鱿鱼,唔会干,加埋啲酱汁,好食!💫煎酿三宝 超多款式,而且每件都大大件有鱼蛋,豆腐,红肠,茄子,冬菇,西兰花,原条青椒等最推荐系鱼蛋同埋酿豆腐鱼蛋系好实在既鱼肉感,而酿豆腐啲豆腐超级滑,好好食💫碗仔翅、生菜鱼肉、紫菜鱼皮饺 碗仔翅真系好足料,而且非常惹味生菜鱼肉啲鱼肉超多😂鱼肉有咬口得黎都几软滑紫菜鱼皮饺啲紫菜多到唔够钱咁😂鱼皮饺都唔错我地叫细碗 但都好多.__. .__. .__.🐥🐥🐥.__. .__. .__.总结: 非常推荐大家去试呢间多年老店,咁多人排队唔系无道理,好地道且性价比就既港式小食环境:/5 服务态度:🐥🐥🐥🐥🐣/5 食物质素:🐥🐥🐥🐥🐣/5性价比:🐥🐥🐥🐥🐣
《大围小食》

Duck duck又黎抽下水
带大家一齐感受下大围平价夜缤纷🤭

💫烧卖鱼蛋
必食❣️
之前烧卖出个食评,水准依然!
配招牌辣汁都几正

一黎超大件
二黎外脆内软滑 配上甜辣酱 非常惹味
姐姐仲劲细心 知我地外卖 分开咗啲酱

💫串烧
烧鱿鱼,唔会干,加埋啲酱汁,好食!

💫煎酿三宝
超多款式,而且每件都大大件
有鱼蛋,豆腐,红肠,茄子,冬菇,西兰花,原条青椒等
最推荐系鱼蛋同埋酿豆腐
鱼蛋系好实在既鱼肉感,而酿豆腐啲豆腐超级滑,好好食

💫碗仔翅、生菜鱼肉、紫菜鱼皮饺
碗仔翅真系好足料,而且非常惹味
生菜鱼肉啲鱼肉超多😂鱼肉有咬口得黎都几软滑
紫菜鱼皮饺啲紫菜多到唔够钱咁😂鱼皮饺都唔错