2024-08-30 377 浏览
今次要介绍嘅就系呢一间大围20年嘅小店,你讲得出嘅小食都有得食😎😎 每当行过既时候都会见到好多人排队帮衬👍🏻👍🏻 好犀利! 我觉得最好食既孖宝,一定系陈皮鱼蛋+烧卖!!! 陈皮回甘,鱼蛋弹牙烧卖烟韧有弹性,加埋佢嘅自家辣酱,港式小食之选当然唔少得既仲有佢哋既煎酿三宝,他们的三宝价钱不算很贵,款式都几多,除了有平常时常见到的青椒、茄子、豆腐、鱼蛋、红肠等款式,仲会有西兰花🥦🥦 认真有新意👍🏻炸鸡髀,以及串烧鸡肉和猪颈肉等,都是香港小食的经典代表作。九款味道:孜然、川椒、七味、黑椒、咖喱、香茅、辣椒、蜜糖同沙嗲任君选择,总有一款啱你心意。我试咗沙嗲加蜜糖,落单后在你面前烤,鲜艳亮泽,睇到流晒口水!韭菜大肠猪红推荐!!大碗 份量十足!猪大肠干净软腍,配脆韭柔口感味道一流臭豆腐好臭好正!搭配辣椒酱食更佳~碗仔翅鱼肉好足料的碗仔翅,口味浓度适中,仲加咗鱼肉,好饱肚

韭菜大肠猪红

臭豆腐
好臭好正!搭配辣椒酱食更佳~

碗仔翅鱼肉
好足料的碗仔翅,口味浓度适中,仲加咗鱼肉,好饱肚