2024-11-26
好朋友带我黎呢间充满日系风的居酒屋享用晚餐,一入到去真系感觉好日本feel的居酒屋, 环境舒服,座位宽敞,更有榻榻米座位,可以多人一齐聚餐畅饮, 而家仲做紧晚市优惠85折, 价钱亲民又经济!*胡麻豆腐蕃茄沙律 $78呢个沙律前菜十分colourful, 配搭胡麻滑豆腐, 番茄, 好新鲜refresh~*咖喱岩虾$58外层炸到金黄色,不会厚粉, 非常香脆,浓浓的咖哩粉,内层虾肉弹牙,都几有创意, 送酒一流。*唐扬炸鸡卷 $98饭卷入面包了炸鸡肉, 入口啖啖肉,加埋紫菜, 青瓜丝, 蟹子一齐食,可以食到多重口感。*日式茶碗蒸 $28蒸蛋食落很香滑,充满蛋香,而且仲有几样配料包括三文鱼籽,唔错。*盐烧油甘鱼鲛 $108呢个鱼肉烧得很香口, 重点肉质滑嫩,盐味恰到好处,令到鱼肉更加提鲜,真系一定要食!*杂锦天妇罗 $108包括有炸虾,炸鱼,几款蔬菜天妇罗,炸到非常香脆可口,欣赏佢炸粉浆唔厚;做到薄而脆精髓, 点小小白萝卜酱汁食,十分惹味。*月见烧饭团 $38可以捞埋生鸡蛋食, 又几特别~
呢个沙律前菜十分colourful, 配搭胡麻滑豆腐, 番茄, 好新鲜refresh~ *咖喱岩虾$58
外层炸到金黄色,不会厚粉, 非常香脆,浓浓的咖哩粉,内层虾肉弹牙,都几有创意, 送酒一流。 *唐扬 炸鸡卷 $98
饭卷入面包了炸鸡肉, 入口啖啖肉,加埋紫菜, 青瓜丝, 蟹子一齐食,可以食到多重口感。 *日式茶碗蒸 $28
蒸蛋食落很香滑,充满蛋香,而且仲有几样配料包括三文鱼籽,唔错。 *盐烧油甘鱼鲛 $108
包括有炸虾,炸鱼,几款蔬菜天妇罗,炸到非常香脆可口,欣赏佢炸粉浆唔厚;做到薄而脆精髓, 点小小白萝卜酱汁食,十分惹味。 *月见烧饭团 $38
可以捞埋生鸡蛋食, 又几特别~