2017-03-14
之前读书既时候黎食过N咁多次学生餐,又抵食又好食,今次专程由将军澳带男友去食,食完连男友都话我冇推介错。酱烧三文鱼寿司竟然用左三文鱼腩去烧,入口就溶,重带有三文鱼腩既油香,极度推介。话就话7吋鳗鱼,我同男友用Ipad个Apps 实测长度,差唔多成9吋有多,鳗鱼烧得好香,重热辣辣,绝对唔系平价货货色。哈哈! 榴连炸弹同忌廉芝士磨菇酿鸡翼好得意,竟然会用超级市场既手推车出,重分单层同双层,未食已经加分。 榴连炸弹男友唔食,我一路食佢一路话我,因为阵榴连味真系好强劲,佢唔中意就觉得臭,我中意就觉得极香,对于中意食榴连既人一定要食。忌廉芝士磨菇酿鸡翼就有阵好独特既忌廉芝士味,配堆鸡翼食好Juicy,但嫌磨菇比较少。我地重叫左个熊本便当一齐Share食,芝麻鸡翼保持到水准,特别既系左上果2件软心芝士片,食落有芝士加香草味道,又可以做到拉丝既效果,爱芝士既人不坊一试。值得一赞既系,我地食食下野倒泻左罐饮品,侍应即该比左纸巾同湿纸巾我地抹脚,帮我地拖番个地,重即刻免费送番一罐新既比我地,全程态度重要好好,搅到我都唔好意思,所以临走既时候都俾多左贴士。最后埋单竟然$197蚊,平到我地都唔信。
,今次专程由将军澳带男友去食,食完连男友都话我冇推介错。
最后埋单竟然$197蚊,平到我地都唔信。