2022-08-09
⚠️⚠️⚠️汤底偏甜,但 是我杯茶!推介⚠️⚠️⚠️🫶🏻 好远🥲虽然佢话系大围,但其实都要入到去显径个边,大乡里表示第一次去🫢有少少难揾。 当日去到有一条少少长嘅人龙,我谂排咗30分钟!?.🍜🍲 自选 麻香手撕鸡+秘制猪颈肉 配麻辣汤 $59佢份量都几多,配料同米线都同样地多😂 配料我要咗手撕鸡同秘制猪颈肉,手撕鸡食极都重有,口感唔算好鞋口,都几索汁。猪颈肉好多旧,旧旧都好厚实大旧,爽口弹牙😋😋麻辣汤我要咗小辣,上枱几香,饮咗第一啖汤,觉得几麻,但唔够辣,佢嘅辣度应该系谭仔3小🤏🏻🫢不过要讲声佢汤底系偏甜,系麻辣中会食到甜甜地😋😋🍜🍲 麦芽啤酒卤水什汇小锅米线 配金银蛋芫荽汤 $52朋友叫的,我食咗几旧卤水都好入味,特别系大肠一啲都唔韧。 金银蛋芫荽汤就😂😂😂 我唔钟意芫荽,个人觉得都几浓味🥵🍞🍞 脆炸一口小馒头 $28正常发挥,冇特别😂🧚🏼整体推介指数:🟤🟤🟤🟤🟤/5
⚠️⚠️⚠️汤底偏甜,但 是我杯茶!推介⚠️⚠️⚠️🫶🏻
🍜🍲 自选 麻香手撕鸡+秘制猪颈肉 配麻辣汤 $59
🍜🍲 麦芽啤酒卤水什汇小锅米线 配金银蛋芫荽汤 $52
朋友叫的,我食咗几旧卤水都好入味,特别系大肠一啲都唔韧。
金银蛋芫荽汤就😂😂😂 我唔钟意芫荽,个人觉得都几浓味🥵
🍞🍞 脆炸一口小馒头 $28
正常发挥,冇特别😂