2024-06-03 592 浏览
今晚收夜同同事系公司附近食饭🤗呢间系大围站行5分钟就到既「知鱼知乐」餐厅分左两层🤗墙上好多特色平时晏画都会嗌下米线食🤣今晚我地就黎食佢新推出既秘制藤椒鸡煲🐥除左鱼鸡仲有重庆串烧☺️今晚我地点了秘制藤椒鸡煲用左自家腌料腌到只鸡入哂味🤤肉质紧致扎实😬锅上面加入青椒🫑杨葱🧅及大量藤椒🤤对于好钟意麻香口感表示好正🤤配料方面点了魔芋丝、豆花、竹笙😊加汤再煲滚后配完全吸收哂汤汁味道😊豆花够嫩滑☺️炸鱼皮亦相当脆口👍小食皮蛋卷好特别🤗外皮用豆腐皮续层续层卷埋中间加左皮蛋😊附带自家制蒜茸葱粒酱汁☺️食落几开胃🤤另外手摇饮品亦系特色之一🤗我地 分别点了西柚汽泡水及满杯西柚🤩酸酸甜甜解渴又解腻👍依家只要上传烤鱼到社交平台就送手摇饮品一杯🙌另外夜晚9点半后堂食或外卖仲有85折优惠🤗真系好抵食😊

今晚我地点了秘制藤椒鸡煲
用左自家腌料腌到只鸡入哂味🤤肉质紧致扎实😬