平时去亲大围都系踩单车 ♦️♦️♦️其实呢度都咗唔少cafe今次就试咗良心小店Dear coffee因为都听朋友推荐过 自己都好钟意食Bagel所以都几大期望去当日keep住有人排队 入座限时90分钟店面偏细 位置都唔算大 想揾个可以长坐同朋友chill下嘅cafe 呢间就未必系好选择lu 食物选择唔算多 以轻食为主 感觉就系专饮咖啡嘅地方Flat white 点知就中伏 叫左一杯flat white 酸到不得了 饮开出面就算唔系nutty 都冇咁酸我个人就非常失望 不过都可以话系口味问题 系香港比较少地方可以饮到浅焙嘅咖啡你本身就钟意酸嘅咖啡 你应该会好爱Dear不过我就不了 Green Breakfast $88香港地食菜贵过食肉 不过钟意食菜无计哈哈朋友系素食者 green breakfast啱晒佢炒蛋好香好滑 不过朋友话似m记😂我自己就觉得一定好过m记啦 其他配菜都不过不失 正正常常咁整都好难难食 冇乜可以comment 朱古力bagel 好少外面食bagel 多数都系揾朋友买佢地完家制作 味道一般 口感都一般 入面唔算太烟银又冇乜朱古力味 加完果jam先叫做有返d味 有点失望 原以
平时去亲大围都系踩单车

又冇乜朱古力味 加完果jam先叫做有返d味
有点失望 原以为专做包 应该会出色d

整体嚟讲 试过一次就算
♦️♦️♦️
推荐指数:✨✨  (5粒满分)