2023-10-03
猪手工房 (大围)大围成运路1-7号交通城大厦2楼11室味道: ⭐️⭐️⭐️⭐️价钱: 💰💰抵食指数: ⭐️⭐️⭐️⭐️早排去左英国做野 返左黎香港终于可以食返美食🥰真系超挂住香港啲美食!今日就揸车去大围车房个头整车 泊低架车之后就揾下好野食 见到附近有一间猪手工房 我又like西餐😝 就let’s go no BS🤣 点知佢啲肉食令我好惊喜👻🥰纽西兰西冷牛扒 $238劲厚身西冷牛扒🥩 牛扒嘅脂肪同埋肉分隔清楚明白 系一块靓嘅西冷牛扒 而且我叫左5成熟 脂肪岩岩到达融点 啲油脂感超到位 每切一块出黎 顶部就系脂肪 下面就系肉 所以每啖入口系好容易食到两种口感同味道☺️ 而且配菜薯格同沙律都可以带黎唔同口感同味道 帮个口refresh然后再食牛扒😝😝真系好分推介忌廉芝士蘑菇鸡翼5只 $68呢5只鸡翼真系吓亲我😲😲开头我以为我以为系普通鸡翼点忌廉汁 但系估唔到呢间餐厅竟于将忌廉芝士蘑菇味完全融入左个鸡翼到👍🏻👍🏻然后你每啖都会食到超rich忌廉味但唔会成日汁 真系超高水准❤️薄荷柠檬0%啤酒 $48想讲餐厅超细心 佢知道自己设立系车房附近 好多司机会帮衬🚖但佢哋为左帮啲酒鬼唔好醉驾 专门整左个0%酒精饮品 模
大围成运路1-7号交通城大厦2楼11室
味道: ⭐️⭐️⭐️⭐️
价钱: 💰💰
抵食指数: ⭐️⭐️⭐️⭐️
纽西兰西冷牛扒 $238
忌廉芝士蘑菇鸡翼5只 $68
薄荷柠檬0%啤酒 $48
想讲餐厅超细心 佢知道自己设立系车房附近 好多司机会帮衬🚖但佢哋为左帮啲酒鬼唔好醉驾 专门整左个0%酒精饮品 模仿啤酒味 真系一流👍🏻👍🏻