2023-08-05
Snowball $60黄色的Snowball 口感柔滑,好似饮紧奶油咁,而且味道甜甜的, 非常易入口,好适合女仔饮!特别调制Cocktail $108记得系吧tender话特别调制畀佢嘅师母结婚时的,材料有蕃茄!十分特别,而且红色都好适合喜庆活动。多数去酒吧饮酒我都钟意同吧tender倾下计,请佢地调杯特式cocktail ,听下杯cocktail 的故事。Lamborghini $168听个名就个劲!原来会用酒杯整一座搭出黎再倾著左火的酒精!成个过程好靓,饮的朋友表示好烈!员工会俾枝饮管你一啖吸晒d酒精,朋友话感觉到有股暖流直接冲入个胃到,饮完个身暖晒😆Mojtito $85清爽好饮, 薄荷叶同柠檬的配搭好清新好饮, 女仔都岩饮👍🏻Nuts $15我地 refill咗两次,都俾左好多,而且佢系杂锦nuts, 咩都有啲,好好👍🏻
特别调制Cocktail $108
Lamborghini $168
Mojtito $85
清爽好饮, 薄荷叶同柠檬的配搭好清新好饮, 女仔都岩饮👍🏻
Nuts $15