2023-07-10 37 浏览
大围呢间隐世工厂西餐厅想推介比大家好耐😂今次已经第三次食仲记得第一次去既时候真系唔系好识路~所以都真系相当隐世。招牌菜德国猪手食过几次,可以话系非常出色🤤,今次就冇点到了,食下其他嘢。✨精选德国香肠拼盘($188)香肠拼盘亦系德国菜主打既主菜之一,德国人出晒名钟意食香肠。我由细细个已经好钟意食香肠😍拼盘内有五款德国肠,每条都煎到外脆内软,味道又唔会太咸,真心推介👍🏻✨香辣蒜片德国啤酒蚬($88)海鲜类别当中,蚬系我喜爱之一,整得相当之干净呀,完全冇砂系蚬里面👏🏻,酒味唔重十分恰好,蒜香配上辣味食到停唔到口,一个接一个咁就转间食晒😋蝶豆花茉莉花茶($36)钟意叹茶饮茶既朋友仔可以试下,颜色比较特别深紫色,饮惯少甜既人建议加水入去。蜂蜜玫瑰($36)卖相相当之不错,杯顶有花瓣,蜂蜜配上玫瑰味道很夹,杯底有很多玫瑰酱。猪手工房大围成运路1-7号交通城大厦2楼11室

大围呢间隐世工厂西餐厅想推介比大家好耐😂今次已经第三次食
仲记得第一次去既时候真系唔系好识路~所以都真系相当隐世。

✨精选德国香肠拼盘($188)

✨香辣蒜片德国啤酒蚬($88)

蝶豆花茉莉花茶($36)

蜂蜜玫瑰($36)

猪手工房
大围成运路1-7号交通城大厦2楼11室