2021-08-06 348 浏览
距离大围站A出口只系五分钟路程,好易揾🤓见到一栋白色嘅独立小别墅就系啦!今次同朋友一齐叫咗两个dinner set,乌冬加一杯野饮$88,一碗乌冬接近$70,单叫野饮一杯起码$3x,所以套餐都算抵食柚子番茄🍅冷乌龙面🍜(冻食)乌冬口感烟韧,柚子汁清新开胃,酸酸甜甜,夏天太热冇胃口不妨试下呢款😊粟米粒好甜,青瓜丝爽甜,如果再切幼啲感觉会同乌冬更夹🤣番茄都大大旧,食晒成碗都唔会觉得滞!山葵麻婆豆腐乌龙面🍜(温食)唔算好辣,食得少少辣嘅话都可以尝试👍🏻相比起辣味,肉碎嘅香味反而更加明显,钟意食川味嘅朋友应该会钟意呢款~流心蛋🥚煮嘅时间啱啱好,流心效果超正😂凤梨水果茶🍍🍵菠萝粒比预期中要少😢叫咗少甜都系偏甜😂味道冇咩特别,整体都唔难饮嘅,如果单叫就有少少唔抵啦🙉芋圆牛奶佢唔系好烟韧果只芋圆,形状各异,我估系自家制🙈如果你钟意软谂嘅芋圆,应该会啱你口味~呢个都系叫咗少甜但反而冇咩甜味,大部分甜味都来自芋圆,牛奶🥛方面就正正常常啦~

柚子番茄🍅冷乌龙面🍜(冻食)

山葵麻婆豆腐乌龙面🍜(温食)

凤梨水果茶🍍🍵

芋圆牛奶