2023-03-13 34 浏览
之前试过乐富既小火焰觉得几好,今晚约埋朋友去试下大围分店,今次叫多两个朋友去可以叫多几款开心share,落左单无耐店员就送上三色前菜,有韩国泡菜同腌萝卜,够哂开胃~🌟冰梅番茄沙律头盘叫左个番茄沙律,加入冰梅酱酸酸甜甜,配埋新鲜爽脆既沙律菜口感清新🌟原味韩式炸鸡韩国菜必点炸鸡,朋友唔食得辣就叫左个原味炸鸡,炸鸡口味都好多元化,而且即叫即炸,上到枱仲热辣辣,鸡肉超嫩滑又juicy🌟牛肉石锅饭石锅热辣辣滋滋声上台,上面铺满左丰富食材,有牛肉、芽菜、黄萝卜条、青瓜丝、鸡蛋等等,影相打卡后店员会帮手拌匀,加入韩式辣酱,口感层次非常丰富🌟柚子蜜糖鸡翼炒年糕炒年糕口感烟韧软糯,配埋柚子蜜糖鸡翼,卖相吸引又好食🌟三色窝夫🌟红柚荔枝梳打最后叫埋佢地既三色窝夫做甜品,食呢餐咁丰富又好味既韩国菜真系好满足~

🌟冰梅番茄沙律

🌟原味韩式炸鸡
韩国菜必点炸鸡,朋友唔食得辣就叫左个原味炸鸡炸鸡口味都好多元化,而且即叫即炸,上到枱仲热辣辣,鸡肉超嫩滑又juicy

🌟牛肉石锅饭

🌟柚子蜜糖鸡翼炒年糕
炒年糕口感烟韧软糯,配埋柚子蜜糖鸡翼,卖相吸引又好食

🌟三色窝夫
🌟红柚荔枝梳打