大围 📌【 王牌 • 围一 】虽然我唔系成日帮衬茶餐厅,但系都真系想好评一下大围呢一间【 王牌 • 围一 】茶餐厅,因为每次食都系 Keep 到水准,名副其实 「快」「靓」「正」🥢首先赢尽地理位置。 大围火车站 A出口一出,唔使一分钟就到达。 不过今次我嗌外卖 ☺️🥇叉烧牛乳炒蛋饭 先讲叉烧,肥瘦适中,烧得劲香,仲要叉烧劲大旧,加埋牛乳炒蛋,仲要 Present 得好靓,有卖相又足料兼份量十足,真系完全冇得输,绝对系王牌中嘅王牌🥇🥇香煎鸡扒公仔面 (出前一丁)记得之前帮衬【 王牌 • 围一 】下午茶食过猪扒包,记得佢个猪扒都好Juice,今次我就嗌咗个鸡扒试下。 我发现鸡扒系好食个猪扒,首先个鸡皮炸到好香脆,呢下已经好加分,而我从来未食过扒餐粉面块煎扒竟然会落香草🌱 好impressed,成件事好高质,颠倒咗我对茶餐厅嘅睇法。 讲返块鸡扒系劲 juicy,连埋皮一齐食,劲邪恶😈 x100,但系劲 • 劲 • 劲正呀 🤤柠檬🍋 有3块,仲要系厚切嘅,有诚意💓⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊰⁠⊹⊰⁠餐厅 🥢 【 王
大围 📌【 王牌 • 围一 】

🥇叉烧牛乳炒蛋饭

🥇香煎鸡扒公仔面 (出前一丁)

柠檬🍋 有3块,仲要系厚切嘅,有诚意💓

餐厅 🥢 【 王牌 • 围一 】
地点 📍 大围大围道100号天宝楼地下8号舖
均消 💰 $77@
#爱吃miniの大围
⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊰⁠⊹