推荐指数: 🤩🤩🤩近年大围慢慢都愈黎愈多特色小店餐厅开设,多左好多朋友都开始入黎大围沙田呢边揾食啦!😊今次呢间CAFE小店位置近大围火车站,过天桥去海福花园,未熟大围的朋友可能难揾少少,但记住系新强记酒家后面就系嫁啦!😃今次忙里偷闲黎到Dear Coffee & Bakery, 就比门口手写的手工贝果牌吸引住。入到去CAFE的地方唔大,大约只有5至6张木台,但好钟意成间Cafe的感觉 有个大玻璃面向街,自然光好充足,都几写意嫁💕 嗌左一个绿茶麻糬贝果+Flat White ☕️个手工贝果好好食,淡淡绿茶味再配上面包贝果的香气,切开中间仲有麻糬,食落去有烟烟韧韧的口感!😋再饮啖Flat white! 正呀!听住音乐,咁就唔经唔觉过左个半钟啦!🌸想试手工贝果的朋友,记得早D黎!因为每日贝果数量限定,卖哂就无啦😎😀
推荐指数: 🤩🤩🤩

嗌左一个绿茶麻糬贝果+Flat White ☕️

2019-06-05
$70 (早餐)