2024-02-20 247 浏览
小酒馆主打走瑞士风格嘅意大利菜 (重芝士🧀!!) 同手工意粉 可以选择散叫或者tasting menu 氛围几适合约会🤍  V DAY TASTING MENU丨HK$500 p.p. 手工意大利粉质地唔错 挂汁有咬口👍🏻 几喜欢炸得松脆嘅前菜Malakoff (炸Gruyere芝士波) 🫕 切开喺流心拉丝芝士 芝士控必叫‼️ 另外口感多层次嘅牛肉他他亦值得一试 除左大蒜蛋黄酱同芹菜 面头仲加脆薯丝😚  👉🏼整体嚟讲会再访 觉得性价比颇高👈🏼  🔖BITES & SMALL PLATES - House Rosemary Focaccia - 🌟 'Molakoff' 🌟 - 🌟 Wagyu Beef Tartare 🌟 PASTA & SALAD - Roasted Pumpkin Salad - Wagyu Beef Shin Pappardelle - Brown Crab Cocio e Pepe Casarecce  MAINS - Classico Osso Bucco Milanese DESSERT  - Odette's Tiramisu
可以选择散叫或者tasting menu 氛围几适合约会🤍

2040 浏览