2024-03-23
大坑最近开咗一间有宠物美容嘅cafe。环境舒适宽敞,木系同白色嘅简约装修,非常适合大家带埋主子一齐黎。可以一边等主子扮靓靓,一边系cafe chill 下。仲可以睇住主子剪毛,非常放心。🐶Meaty BOGU $125
Sausage | bacon | smoked salmon | eggs | seasonal fruits | salad | sourdough or japanese milk toast呢个Meaty BOGU 相当大份,sourdough 有松软感,唔会好似平时果d咁韧。滑蛋整得好靓。配生果比较少有,而且仲有三款,分别有红肉火龙果,橙同埋蓝莓。食完都觉得好健康😆🍫Mocha $52拉花靓,咖啡香气十足。☕️Flatwhite $42餐厅仲出左自家product,分别有宠物衫,卫衣,挂耳咖啡同曲奇。可以满足埋大家嘅购物欲。
🐶Meaty BOGU $125 Sausage | bacon | smoked salmon | eggs | seasonal fruits | salad | sourdough or japanese milk toast
🍫Mocha $52
拉花靓,咖啡香气十足。
☕️Flatwhite $42