大坑不嬲系一个充满人情味嘅地方,估唔到呢间食店虽然新开都完全体现到浓浓嘅人情味。本身比佢个Number 8 MEGA 8分钟挑战吸引,摆低一蚊挑机,谂住喺限时内食完赢佢个包同埋啲小礼物,点知真系高估咗自己嘅实力! 对自己有信心嘅朋友可以去挑战吓。 同店长倾偈之下先发现原来佢哋对食材十分严谨,制作亦非常用心,唔单止面包都手工工制佢, 捞面,水果茶的材料都系自家制, 真系全副心机, 而且水果茶又用上印尼靓茶叶,喺出边真系好少饮到呢款味。讲返个Mega吉列猪扒包,个包系成只手掌高, 面包口感烟靭有厚度,好有细个食𠮶啲真材实料面包嘅感觉。吉列猪外脆内软超级Juicy,配上佢哋秘制嘅酱汁,确实令人食完一啖又一啖,而且包入边仲配咗新鲜嘅生菜同蕃茄,加上有印尼特色嘅青瓜沙律, 十分清新,值得一试。佢仲有唔同size 嘅burger 可以拣,我谂我下次会拣返Regular就够啦