2022-04-19 208 浏览
大坑呢个小区域收埋有好多cafe,仲好有度假feel添😎由铜锣湾行过去都好方便,大约十分钟左右就到啦~ cafe装修行简约风🌱用咗全白嘅墙身仲做咗两只大窗,好悠闲嘅感觉☺️𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭♡ 𝘿𝙤𝙪𝙗𝙡𝙚 𝙗𝙚𝙧𝙧𝙮 𝙗𝙖𝙜𝙚𝙡 🥯✨$60Bagel入面有粒粒蓝莓🫐,而bagel本身都做到烟韧嘅效果😝虽然啲蓝莓酱望落有啲artificial但食落一啲都唔会假,酸酸甜甜好开胃😜-♡ 𝙃𝙚𝙮𝘿𝙖𝙮 𝙗𝙧𝙚𝙖𝙠𝙛𝙖𝙨𝙩 ✨$128呢度嘅all day breakfast都好丰富,除咗有平时都会见到嘅沙律菜🥬、烟三文鱼、香肠同牛油果之外,呢度仲有半份bagel🥯同紫薯仔😆特别一赞系佢个mayonnaise蛋白好好食😛唯一美中不足嘅系bagel偏干身做唔到烟韧嘅效果,相反上面嘅甜bagel就做得几好😙
𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭
♡ 𝘿𝙤𝙪𝙗𝙡𝙚 𝙗𝙚𝙧𝙧𝙮 𝙗𝙖𝙜𝙚𝙡 🥯✨