呢间位于大坑嘅咖啡店听闻唔系开左好耐,都算系新。环境呈现纯白色嘅空间,所以望落去已经有种好舒服同休闲嘅感觉~虽然佢位就唔算好多,不过有个signature位系门口真系好啱女仔去打卡🤭小编同朋友去到想坐都无,一早已经比人霸左位了🥲虽然呢间cafe系位于大坑,但佢算系旺中带静。都见到有外国人嚟坐低做下野,同埋坐坐下都越嚟越多人,相信系大坑都越嚟越多人去~不过小编好欣赏个到嘅staff好热情咁介绍佢哋嘅野,同埋所有杯同碟都印有cafe个名,真系personalised design,望落亦都好简洁。不过个日小编最想试佢哋嘅signature - Bear Bear Madeleine 咁啱卖晒,系个呈贝壳型嘅小蛋糕,希望下次再去会试到🥹如果想试嘅朋友,记得早少少去到叫佢哋嘅招牌同霸个靓位去影相啦😉

🍎Flavour of the day - Apple Pie (available only on Sunday at 4pm)
🧁Tiramisu
🧁Tiramisu