今次我哋去咗大坑嘅NUMBER 8 FUSION BURGER , 系一间印尼料理嘅FUSION BURGER , 等嘢食嘅期间都有同我哋倾下计  ,原来佢哋嘅面包同埋捞面最劲系连酱料都系全部自家手制😲😲, 点解会谂到fusion落burger度呢 ,原来系因为老板觉得buger 系任何人都会钟意食嘅, 大人细路都啱食🤗🤗! 喺其他burger店一定食唔到嘅青咖哩酱同埋巴东酱都有😋😋水滴煎牛扒堡 MEGA SIZE $80 🍔🥩今次嚟到大坑都系为咗试佢哋嘅汉堡 , 因为非常期待所以就是在佢哋最大嘅mega size🤗 , 再试埋佢哋舖头自家制独有嘅巴东酱 , 系名副其实嘅巴东牛肉汉堡 !自家制嘅面包比出面嘅burger店松软 😋😋, 巴东牛肉一入口就可以感觉到辣椒的劲道🌶️,然后是各种香料的混合体,之后则是充满肉味嘅牛扒 🥩, 即使系平时唔食开辣嘅朋友 , 都一定可以食到 ,仲要系mega size份量十足😆😆 ! 两个人分嚟食都饱😆!印尼手打捞面 套餐 $65🥡🥡同出面嘅印尼捞面唔同 , 佢哋嘅捞面系全部自己自家制 , 有问过主要嘅调味都系酱油膏葱油同埋炸蒜 🧄, 但系同indomie

水滴煎牛扒堡 MEGA SIZE $80 🍔🥩

印尼手打捞面 套餐 $65🥡🥡
同出面嘅印尼捞面唔同 , 佢哋嘅捞面系全部自己自家制 , 有问过主要嘅调味都系酱油膏葱油同埋炸蒜 🧄, 但系同indomie完全唔同 , 面质好弹牙仲要吸收咗蒜油同埋酱油嘅香味 , 食到停唔到口😋😋, 再加埋上面嘅topping有芽菜炸鸡同埋炸虾饼😼, 无论系口感同埋份量都相当丰富😼😼

松露芝士薯条 (跟套餐)🍟🥔
上面嘅捞面同埋面包都系自家制, 薯条当然唔例外啦 , 粗薯条全部都系薯仔现刨🥔, 系类似five guys嘅薯条但系就炸得再坚庭啲 , 再配埋松露薯条系邪恶之选 😈😈!