2022-03-12
🤑 车仔面套餐 一面三𩠌 $46———————————————🌟 车仔面套餐 一面三𩠌 $46 🌟大坑嘅舖头出名早收舖,我地未到3点去到,去好多间收左。唯独是呢间车仔面好多人排队,大家都食佢地道嘅感觉😚 我地叫左两个餐,加埋有6个𩠌:🐮牛腩:满满嘅腩汁,加上炆到好冧好入味,正👍🏻🦑咖哩鱿鱼:完全唔烟靭,非常爽口🐖猪皮:爽口,有咬口🐷午餐肉:香煎午餐肉,非常香口🙈🐟鱼皮饺:中规中矩🍥辣鱼蛋:有一定辣度,食得辣嘅朋友可以试下🤣———————————————评分🔖 (5⭐️为满分)味道:⭐️⭐️⭐️⭐️环境:⭐️⭐️⭐️服务:⭐️⭐️⭐️卫生:⭐️⭐️⭐️抵食:⭐️⭐️⭐️⭐️回购?会😋✅———————————————🚶🏻♀️ #youngcfood_hongkong🚶🏻♀️ #youngcfood_taihang🕵🏻♀️ #youngcfood_hongkongstyle———————————————📍源品车仔面茶餐厅 📍大坑京街18号地下👣 港铁天后站 A2 出口, 步行约10分钟 ...#hkfoodblogger #hkig #discoverhongkong #hkfoodie #instafollow #foods
🌟 车仔面套餐 一面三𩠌 $46 🌟
🐮牛腩:满满嘅腩汁,加上炆到好冧好入味,正👍🏻
🦑咖哩鱿鱼:完全唔烟靭,非常爽口
🐖猪皮:爽口,有咬口
🐷午餐肉:香煎午餐肉,非常香口🙈
🐟鱼皮饺:中规中矩
🍥辣鱼蛋:有一定辣度,食得辣嘅朋友可以试下🤣
评分🔖 (5⭐️为满分)
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️
🚶🏻♀️ #youngcfood_taihang
📍源品车仔面茶餐厅
📍大坑京街18号地下
👣 港铁天后站 A2 出口, 步行约10分钟
#hkfoodblogger #hkig #discoverhongkong #hkfoodie #instafollow #foodstagram #bestfoodhongkong #bestfoodfeed #foodphotography #foodporn #topcitybiteshk #openricehk #吃货 #支持小店 #香港美食 #hkcouple #hk #852 #hkiger #香港人 #香港 #相机食先 #hkfood #hkfoodstagram #大坑 #大坑车仔面