1. 滑蛋猪扒饭🍱 ($55)// 滑蛋食落有啲似炒蛋🍳基本上已经熟咗九成不过小编几钟意😚而且都几厚💛猪扒稍稍煎过🐽肉质松软不过唔算有肉汁~但好入味同埋松软得嚟保留咗啲咬口🤏🏼而且饭粒分明🍚 //.2. 招牌滑蛋三宝饭 ($66)// 三宝即系有虾🦐牛肉🐮同埋叉烧🐷~一次过满足晒三个愿望🙉啱晒啲选择困难症嘅人😂叉烧薄切但又几好食㖞衰鬼😻牛肉系用咗鲜牛肉整,按埋自己喜好加埋豉油系茶记不死组合🇭🇰// .3. 冻奶茶 (+$3)// 小编去亲茶餐厅都一定会饮奶茶🙈因为觉得茶记嘅奶茶特别唔同🌸而顺兴嘅奶茶茶底好浓好顺滑☕️不过奶味相对唔出~同埋茶记嘅奶茶预咗会好甜,不过为咗试到原汁原味所以就无嗌少甜个啲🙈甜度都接受到☺️//Food : 🌕🌕🌕🌕🌕🌗
1. 滑蛋猪扒饭🍱 ($55)
2. 招牌滑蛋三宝饭 ($66)
3. 冻奶茶 (+$3)

Food : 🌕🌕🌕🌕🌕🌗
招牌滑蛋三宝饭