2023-05-21 115 浏览
📍Hong Kong📍听闻大坑好多好野食,今日放假就决定入去Chill下过一个悠闲下午。经过一间白色既Cafe就比佢吸引左入去。原来呢到系一间主打轻食既西餐厅。每一道都好特别。😍1. NO2. 招牌魔鬼天使意粉好特别既配搭,一碟意粉有两种唔同既味。分别系意式红酒番茄酱意粉配蟹肉同蒜香芝士白汁墨汁意粉配香煎带子。各试左一啖之后再捞埋一齐食。墨汁个边好香芝士味,啖啖都食到芝士粉。2. 玫瑰鲜奶咖啡第一次饮玫瑰咖啡,一黎到超香玫瑰味。但又唔会盖过左咖啡既味道。3. NO2招牌炸鸡宝玫瑰味好Juicy既炸鸡,又系好特别地有玫瑰味。甜甜咸咸好特别。4. 柠檬薄荷绿茶超级Fresh既柠檬茶,仲有薄荷令到每啖都有清新既感觉。______________________________
💰价钱: HKD $ 150😋味道: ❤️❤️❤️❤️🖤📍地址: 大坑大坑新村街4A-7号新村楼地下B号舖
📍Hong Kong📍

1. NO2. 招牌魔鬼天使意粉

2. 玫瑰鲜奶咖啡

3. NO2招牌炸鸡宝玫瑰味
好Juicy既炸鸡,又系好特别地有玫瑰味。甜甜咸咸好特别。

4. 柠檬薄荷绿茶
超级Fresh既柠檬茶,仲有薄荷令到每啖都有清新既感觉。

💰价钱: HKD $ 150

😋味道: ❤️❤️❤️❤️🖤