2022-07-03 139 浏览
过了疫情严峻的几个月终于都可以放松一下去食个晚餐。本人比较少到大埔, 喺OpenRice见到呢间评价几好就入咗去。店内装修好有日本感觉, 有高身bar 枱可 看见师傅在制作食物。店内以QR Code点餐,点餐过程方便又快捷。叫咗蟹膏蟹肉军舰,辣味三文鱼军舰,芝士吉列卷虾,鳗鱼寿司, 厚烧玉子,玻璃虾寿司,芝士蟹子军舰, 以寿司价钱嚟讲都叫大件又抵食,令我最咁深刻印象嘅系鳗鱼寿司大大件上到枱热辣辣好好味帆立贝刺身,一碟就有成6大片,新鲜而且非常鲜甜,令我过足口瘾!之后叫左几款小食,有唐扬鸡软骨,牛舌串,芝士年糕, 盐烧鹿儿岛 鸡肾, 盐烧黑豚五花 腩全部都好好食,鸡软骨香脆可口,𩠌酒一流, 芝士年糕系比一般年糕大件,外层松软,内层热辣辣既流心芝士,推荐!整体来说,价钱便宜所以2个人点了价钱高的也不过$500
过了疫情严峻的几个月终于都可以放松一下去食个晚餐。

店内以QR Code点餐,点餐过程方便又快捷。

整体来说,价钱便宜
所以2个人点了价钱高的也不过$500