2021-07-31 82 浏览
金汤酸菜鱼(转生鱼片+$9), 卖相望落几吸引架,一碗入边生鱼片份量算多,有大概十块,全部都系完整嘅一块黎架✨生鱼片肉质柔软嫩滑,真系好好食!好推介加钱转生鱼片🐟酸菜鱼汤喺酸度方面要留意返~略嫌未够酸,酸菜可以再酸啲,我食开啲重口味嘅酸菜鱼xd😗今次叫咗小辣,个辣度正常。食食吓都会辣左架~另外,会跟一个主食可以拣螺旋薯粉,米线同白饭,食完都够饱㗎!.鸡肉干锅 ,有得拣蒜香同麻辣嘅味道,干锅入边有大概四五旧鸡肉,仲有几多嘅配菜例如莲藕薯仔洋葱椰菜花等等,食落甜甜地又有啲辣。小菜会配埋一个主食可以拣白饭或者米线。今次叫咗米线,个汤底系清汤。.麻辣青瓜叫咗小辣,食落都几辣🥸辣油唔会太多,唔会太油腻。青瓜食落几爽脆,算大旧,不过有啲青瓜食落有啲淋身。.麻辣肾片,见到肾片小菜价钱好抵,梗系叫返一个试先~份量好多!肾片食落好爽脆,麻辣汁味道偏温和,有啲少。呢度仲有醉鸡卷!!!见到隔离枱叫咗,个卖相几吸引,今次太饱了,下次可以试试~~

金汤酸菜鱼
鸡肉干锅