2023-02-23
[ 巴辣仔烤鱼鸡煲 ]听朋友讲大埔有间好味又抵食嘅烤鱼店,烤鱼鸡煲全日供应,仲免加一服务费,约埋班朋友去食吓先。入座计酱料费每位$6 (小童除外)✿ 原条足二斤鲜活烤鱼 沙巴龙趸 $418烤鱼有辣有唔辣,而且仲有多款口味选择。我地简咗香辣味小辣,集鲜、香、麻、辣于一身😍😍原条两斤烤鱼超足料,绝无欺场。烤鱼厚肉少骨,最欣赏喺微微烤过外皮超脆香口。另外烤鱼附送四款自选配菜🥬,食完鱼都可以食吓蔬菜清清个口👍🏻个人推荐莴荀片、娃娃菜、鲜腐竹&金菇,可以嗦尽鱼肉汁💦配料✿ 薯粉 $25✿ 招牌肥肠 $63✿ 炙烧芝心丸 $42✿ 炸紫菜响铃 $38食到咁上吓紧喺叫d边炉配料食吓。最推荐喺紫菜响铃&薯粉,浸落汤底可以吸尽香辣鱼汤嘅精华😋😋另外肥肠都好不错,够哂肥美,无腥臭味。✿ 大大杯咸柠雪碧 $35✿ 大大杯龙凤柠乐 $35食烤鱼饮汽水🥤简直喺绝配,大大杯同朋友share饮都够哂。总结🫦推荐同朋友们嚟食,因为烤鱼真心份量多,绝对对得住个价钱,而且质素高👍🏻店员服务态度友善,不时帮忙加汤,令你食得安心😉✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿巴辣仔烤鱼鸡煲地址: 大埔翠怡街3号翠怡花园
入座计酱料费每位$6 (小童除外)
✿ 原条足二斤鲜活烤鱼 沙巴龙趸 $418
烤鱼有辣有唔辣,而且仲有多款口味选择。
配料
✿ 薯粉 $25
✿ 招牌肥肠 $63
✿ 炙烧芝心丸 $42
✿ 炸紫菜响铃 $38
✿ 大大杯咸柠雪碧 $35
✿ 大大杯龙凤柠乐 $35
食烤鱼饮汽水🥤简直喺绝配,大大杯同朋友share饮都够哂。
总结🫦
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿