2022-06-21 848 浏览
谂起日式放题净系谂起铜锣湾尖沙咀?近近地唔想咁远水路又有冇好推介?😆呢间位于大埔超级嘅人气日式放题可能就啱你啦🤩座位虽然唔算特别宽敞😝但系就更加凸显出店员嘅良好服务🥳清枱收碟可以话系全自动波,我哋专心享受食物就已经足够😛😛食得日式放题又点可以错过味道新鲜摆盘精美嘅鱼生呢?🤤🤤象拔蚌酒煮螺片同埋北海道带子刺身,款款鲜甜之余😜唔太觉有雪味,卫生又安心👅👅火炙寿司几有新意🤤我最钟意嘅就系蒜蓉炙烧帆立贝寿司☺️当然掌门人至爱嘅传统卷物花之恋都必不可少🥺🥺热食方面种类繁多,上菜速度特别值得一赞😙😙饮品包选择一应俱全👍🏻👍🏻汽水纸包饮品茶类等等款式繁多😽最令人惊喜嘅就系自助清酒吧,可以品尝到冰凉清酒梅酒架😻😻甜品方面系以雪糕同小蛋糕为主😜雪糕除咗较常见嘅Häagen-Dazs 比利时朱古力或哈密瓜等等口味,今次就特别试吓Mövenpick 奶香云呢拿口味雪糕,真系好满足😚❤️

热食方面种类繁多,上菜速度特别值得一赞😙😙