2022-01-31 208 浏览
大埔开左间新餐厅,食物高水准员工有礼貌老细落力,梗系要大肆宣扬啦💛餐厅大大个霓虹灯牌写住「我真系好撚钟意大埔」,作为大埔人去食野都宁舍亲切㗎!🥣罗宋汤牛腩通粉早餐今次一黎黎到其实系慕名黎试佢呢个落足料嘅罗宋牛腩汤,用呢个落重料粒粒牛腩煮岀黎嘅通粉真系好浓味。饮落完全唔觉有味精,成碗饮哂之后完全唔口渴😆呢餐有个牛冲餐包,搽均左牛油再焗翻热,食落仲几软熟。任拣2款配搭,夹埋餐肉同炒蛋系面包中间食,就更和味啦。去得茶餐厅,佢杯奶茶都系质素嘅指标,饮落滑口唔苦涩,茶嘅浓度亦都适中,唔错唔错👍🏻我朝早10点几黎到仲唔洗排队,食完11点左右门口已人山人海。想食嘅你地真系要撞岩时间先唔洗排咁耐队啦🤣📍Ben Ben 厨房大埔南盛街16号南盛大厦地下1号舖

🥣罗宋汤牛腩通粉早餐

📍Ben Ben 厨房
大埔南盛街16号南盛大厦地下1号舖
$50 (早餐)