星期日趁天气去左大埔踩单车🚴🏻‍♀️🚴🏻大尾督开了不少高质咖啡店,我自己最喜爱的一间村屋Relax B&M,不但食物高质靓景😆仲有好多可爱猫猫🐈陪你玩!地下楼层为餐厅都会有几只猫猫🐱坐镇,有时都会有食客带埋狗狗🐶,好开心💕老板职员都好友善同爱锡小动物,而二楼猫房仲有几只招牌猫咪🐱陪玩,三楼是按摩店,四楼就是天台可以眺望成个龙尾滩,日落🌅时份景色更靓!💫软壳蟹意粉🍝软壳蟹🦀原只上外壳炸得好香脆,啖啖肉🤤下面满满酱汁有香草、蕃茄和芝士等配料,酸酸地又几惹味,而且意粉烟靭又挂汁,份量刚好不错👍🏿💫牛肉汉堡🍔汉堡打开有块足料厚厚牛肉扒🥩,一咬落丰富的口感和风味,甜甜的菠萝🍍芝士🧀及千岛酱蕃茄🍅带来了柔软的质感和浓郁的口味😋搭配新鲜蔬菜🥬波浪纹薯条🍟热辣辣又脆好好味👅💫朱古力曲奇窝夫 Croffle 最后当然要食埋个招牌甜品🧇朱古力曲奇窝夫即叫即整上枱时热辣辣,卖相精致香喷喷,窝夫非常酥脆配上朱古力味雪糕🍨及Oero曲奇🍪同软滑忌廉好滋味😍必试甜品👏🏿💫海盐焦糖拿铁☕️很浓郁焦糖味,鲜奶与咖啡份量配搭刚好,入口顺滑不苦涩🤗每次到呢间咖啡店☕️都玩到唔舍得走, 好值得推介有主食有食物质素好好味,环境舒适

💫软壳蟹意粉🍝

软壳蟹意粉

💫牛肉汉堡🍔

牛肉汉堡🍔

💫朱古力曲奇窝夫 Croffle

朱古力曲奇窝夫
💫海盐焦糖拿铁☕️
很浓郁焦糖味,鲜奶与咖啡份量配搭刚好,入口顺滑不苦涩🤗

海盐焦糖拿铁

每次到呢间咖啡店☕️都玩到唔舍得走, 好值得推介有主食有食物质素好好味,环境舒适有猫猫🐱陪已成为我最喜爱Cafe之一,建议假日都要订位因为都几多人朝圣😎

2024-05-05
软壳蟹意粉