2022-12-01
位于Billow隔离嘅中菜厅,同样有湖境睇,去到首先开左壶菊花茶🫖𝐴𝑃𝑃𝐸𝑇𝐼𝑍𝐸𝑅 七味脆豆腐|𝟿𝟾好似大牌档食好惹味𠮶啲椒盐豆腐咁,估唔到喺哩啲食境嘅地方可以有咁大碟咁多旧,食极都好似仲有咁,但又真系香口到令人停唔倒手!𝐷𝐼𝑀 𝑆𝑈𝑀 𝑆𝐸𝐿𝐸𝐶𝑇𝐼𝑂𝑁 鲜虾红米肠|𝟽𝟾唔好睇佢个样好colorful咁,食落同样有惊喜,有啲似食紧有馅嘅炸两,原来系因为肠粉皮入面包左层越南春卷皮,炸到香脆之后再包住啲又新鲜又弹牙嘅虾肉。竹炭叉烧餐包|𝟼𝟸好耐都冇食过雪山叉烧包了,佢就系一个完美100分外脆内软嘅叉烧包,只系加埋竹炭有趣嘅外表。.黑松露野菌饺|𝟼𝟾羽衣甘兰色嘅透明嘅水晶皮,创新包入黑松露同满满嘅野菌,味道清清淡淡咁更食倒菇同黑松露嘅原味,啲XO酱好似系用for肠粉但我觉得点哩道饺食更match!
𝐴𝑃𝑃𝐸𝑇𝐼𝑍𝐸𝑅 七味脆豆腐|𝟿𝟾
𝐷𝐼𝑀 𝑆𝑈𝑀 𝑆𝐸𝐿𝐸𝐶𝑇𝐼𝑂𝑁 鲜虾红米肠|𝟽𝟾