2021-06-21 1148 浏览
之前系呢间野做过一段时间,极度唔推荐1.D肉燥嘅肉系下栏野,街市卖到最后卖唔出个D唔同部位嘅肉绞碎拎黎炒,仲要卖唔晒留返第二日,有一次摆左系到三四日仲拎出黎比人食搞到有客人食完呕左2.奶茶系用不含乳嘅奶粉沟茶沟出黎,仲要永远都系用前两日冲出黎摆左一两日嘅奶茶唔新鲜3.珍珠朝早开舖煮完用糖浆浸住成日卖到夜晚(因为生意差无人买)4.鲜奶又唔系明治鲜奶系360个D大陆唔知咩牌子嘅奶,黑糖珍珠鲜奶口感唔浓厚又唔似老虎堂咁落厚奶仲要卖到30蚊一杯5.紫米成日都摆到酸晒坏晒等人食完先知6.椰果装系个细盒到唔卖晒都唔会换一次7.水果系列嘅野饮系用浓缩糖浆沟水搅匀,火龙果乌龙茶系例外,因为系用罐装火龙果8.老细湿9,有一次个套餐由最低43蚊可以买到一杯野饮一碗饭加价要50蚊先买到,前一日系咁劝佢唔好加价,佢死都唔听,觉得送个保温袋就可以抵消买野食个几蚊,结果第二日无人买套餐佢先识惊转返之前个价,之后去买新野饮个阵佢收完钱之后弹出黎同收银讲请我饮,笑撚死,但系又唔比返钱我
之前系呢间野做过一段时间,极度唔推荐
5.紫米成日都摆到酸晒坏晒等人食完先知
6.椰果装系个细盒到唔卖晒都唔会换一次