2018-04-23
甘岩去完粉岭剪头发 又想打边炉 决定过去大埔616 揾下牛肉大王入到去先知原来佢好专一 肉类 静系提供牛肉对我呢d 无牛肉食 唔开心既牛宝宝黎讲直头系开心到震呀!! 仲要最贵既一碟都系68蚊咋一入去望到呢个墙身 好靓 好有心思真系画上去架 不过太多人唔方便影 大家自己去欣赏啦跟住坐低就见到呢个牌反转左 就系售馨啦 明天请早好彩黎得早 如果唔系应该好多都售馨坐低见到ipad落单店员好好 会同每台客介绍番 有咩特色同推介(同埋我地坐低 未算太忙)佢地铺头好细心 会写埋介绍讲真有时听完店员讲解都唔记得咩野打咩野 呢到可以慢慢睇 知道自己食紧咩 牛肉滑 ~ 整大粒D落去 变左自家制牛丸 正, 不过如果佢加多少少肥膏等佢再JUICE D 会仲正见到甘多甘好食既牛肉真系忍唔住好想嗌晒佢黎食可惜得我得2个人食 如果再多d人食 就会好抵 丧嗌都唔怕佢有4款海底我地嗌左鸳鸯-牛骨清汤+沙嗲汤底 佢个沙嗲真系超正!! 又浓又杰可惜我地唔想d牛肉味比沙嗲味盖过 浪费左d牛肉 同埋当个汤底黎左之后 我地忍唔住嗌左个稻庭乌冬 就系为左唔好浪费左个汤底所以食到好好好好满足 好饱仲有牛胸油!! 牛白肉超正!! 食落
决定过去大埔616 揾下牛肉大王
入到去先知原来佢好专一 肉类 静系提供牛肉
对我呢d 无牛肉食 唔开心既牛宝宝黎讲
直头系开心到震呀!! 仲要最贵既一碟都系68蚊咋
一入去望到呢个墙身 好靓 好有心思 真系画上去架 不过太多人唔方便影 大家自己去欣赏啦 跟住坐低就见到呢个牌
反转左 就系售馨啦 明天请早
好彩黎得早 如果唔系应该好多都售馨
坐低见到ipad落单
店员好好 会同每台客介绍番 有咩特色同推介(同埋我地坐低 未算太忙) 佢地铺头好细心 会写埋介绍
讲真有时听完店员讲解都唔记得咩野打咩野
佢个沙嗲真系超正!! 又浓又杰
所以食到好好好好满足 好饱
仲有牛胸油!! 牛白肉
超正!! 食落爽口 有牛味 又唔会肥
之前食过一次 之后去打边炉 什至自己出去买都好难见到!! 呢到真系有得食 好开心呀
呢个牛胸油真系一试难忘
呢个系牛朴肉 嗌黎伴乌冬食既店员话呢个系出面食既肥牛
麻辣牛 冷碟 正!!
呢个系双层肉 好食 爽口既牛油位+肉味
好香口 我最爱