2021-06-17 183 浏览
其实鲜芋仙,之前在荃湾食过一次,都觉得佢好正🤩🤓⋯⋯但上次排队排咗好耐,所以下次都怕怕😕同之前都经过过大埔里间分店好多次,但次次门口都好多人😕😕⋯⋯所以都无去食过😔今日机缘巧合,做完野,想食少少野做下午茶☕️⋯⋯😙⋯⋯今日经过,就无咩人排,虽然,都要等左5分钟左右,不过我觉得可以接受嘅😅难得一场嚟到,感一定要食芋圆😂😂,但因为个人原因,一定要食热野,所以今日大热天时,都要叫热野食😅⋯⋯我今次就叫左芋圆紫米粥,好正😙🤩⋯⋯同好大碗,我最后都食唔晒😅,我觉得佢里个系二人份…🤣😅,下次要两个人嚟食会好啲🤓😂⋯⋯下次我一定要食冻个啲同饮佢个芋圆特饮,我见人哋个啲好似好正🥰🤩个人上觉得好食过荃湾个一间🤩😏

个人上觉得好食过荃湾个一间🤩😏

2021-06-17