2016-10-25
去到大埔,想食下西餐,见到呢间餐厅几有FEEL就入去试下喇餐厅有2层,我地坐上层,暗暗地好有FEEL,都好适合成班朋友搞PARTY!我地2人叫左4样野加野饮,全部都好有惊喜!K Sqaure 小食拼盘-卖相同MENU一样,好掂!有芝士流心蘑姑,呢个我好中意!通常出面都系芝士蘑姑,呢度有埋流心旦,蘑姑索哂D旦汁,哗!不得了!炸芝士条&洋葱圈-呢款都好正,炸得刚好,唔错!鸡奕-大大只蜜糖鸡奕,好JUICY!黄金芝士薯条-系炸完再焗GE薯条,如果唔焗会好食D,焗完D薯条硬左好多炸猪手配薯条-猪手个皮炸得好香脆!肉质好淋,而且唔太肥,好惊D猪手好肥,但呢个真系好掂!软壳蟹burger-超巨型,2只蟹KIM突哂出尼!加埋入面D配料,一啖系咬唔哂的!食洛口真系劲满足!总结,虽然价钱唔系最平,但质素的确有保证,有份量有味道!
我地2人叫左4样野加野饮,全部都好有惊喜!
总结,虽然价钱唔系最平,但质素的确有保证,有份量有味道!