2022-11-27 137 浏览
♡‎ ♡‎‎ ♡‎ ♡ 大埔 - 胡须农庄 ♡‎ ♡‎‎ ♡‎ ♡‎ 农庄BBQ NIGHT 💥🔥秋高气爽 除咗去行山之外,都好适合去烧嘢食㗎早前就去咗胡须农庄烧烤呢度环境清新,而且农庄好有心思咁布置,夜晚嚟到都别有一番风味如果包场玩嘅话,可以唱K、掟飞镖、睇羊仔、玩电动车今次我哋两个人嚟bbq🔹成人$198/位 🔹小童$158✅帮你开晒炉🔥、预备晒食物(有多冇少谂得出嘅都有)✅肉类全部腌好 而且界好咗几刀 容易熟✅包一包炭 + 每人2罐饮料✅所有用具全新未开封(纸巾、手套、布手套拎炭用、烧烤叉、整罐蜜糖、烧烤网、钳、剪刀)✅干净厕所肉类:▫️鸡翼▫️猪颈肉▫️香草羊架▫️牛扒▫️鸡扒▫️猪扒▫️司华力肠▫️芝士肠▫️厨师肠 等等海鲜:▫️鱼块▫️多春鱼 ▫️鱿鱼 等等丸类:▫️采用振兴丸 真材实料其他:▫️方包▫️棉花糖 ▫️粟米 ▫️蕃薯 等等我哋觉得啲肉类好正 腌得好好味而且食物选择多园林feel bbq 好亲亲大自然~最后食到顶住肚仔走地点方面:呢度其实喺太和站再搭一程小巴25a / 25b 就到,时间就唔系好耐,但系就要留意住几时落车,沿途都会见到有胡须农庄嘅大Banner 如果揸车嚟嘅话,就先问一问农庄负责

农庄BBQ NIGHT 💥🔥

秋高气爽 除咗去行山之外,都好适合去烧嘢食㗎
早前就去咗胡须农庄烧烤

呢度环境清新,而且农庄好有心思咁布置,
夜晚嚟到都别有一番风味
如果包场玩嘅话,可以唱K、掟飞镖、睇羊仔、玩电动车

今次我哋两个人嚟bbq
🔹成人$198/位 🔹小童$158
✅帮你开晒炉🔥、预备晒食物(有多冇少谂得出嘅都有)
✅肉类全部腌好 而且界好咗几刀 容易熟

其他:
▫️方包▫️棉花糖 ▫️粟米 ▫️蕃薯 等等

我哋觉得啲肉类好正 腌得好好味
而且食物选择多
园林feel bbq 好亲亲大自然~
最后食到顶住肚仔走

如果揸车嚟嘅话,就先问一问农庄负责人可以泊喺边度,因为都系村入边,可能有机会拍错咗居民嘅停车位,咁就唔好啦

◆*.◆*.◆*.餐厅资讯◆*.◆*.◆*.
📍 胡须农庄 (大埔)
大埔大埔林村大窝西支路
📲63409930

►▪▫►▪▫►▪▫ 用餐提示 ►▪▫►▪▫►▪▫►
记得先提前预约❇️
我自己系喺太和站坐小巴25A 到
沿途睇实个Google map🤣
差唔多到叫「落车吖」

喜欢我嘅分享:请follow, like and share @elaine.eat

🔎冇头绪:#elaineeat
🔎发掘同区美食:#ee大埔
🔎发掘同类美食:#eebbq

#hkfoodie #hkfoodblogger #instafood #hkblogger #hkkol