2019-09-10 67 浏览
附近返工,见到尼间几有特色,又想尝试下,店两边外围都有吧台系度,主打复古风味,餐厅入面好多特色酒精饮品,仲比我睇到有水烟😯 入面有电视,仲要有大屏幕播片,好有feel环境唔大,但坐得好舒适😌🌟和牛肉酱手工贝壳粉$138(63度温泉蛋,西班牙辣肉肠,茄子,帕骂臣芝士)和牛肉超多,而且好入味,d扭卷粉,吸收左温泉蛋,和牛,仲有芝士肉酱,入味又有嚼劲,佢仲加左茄子,又几搭配下。🌟烤德国咸猪手$228酸椰菜,薯角猪手真系超大份,系够3-4个人食,外皮烤到嘎嘣脆,d肉质鲜嫩滋味,唔会好咸,外皮加肉一齐食,有咬劲又够晒口感,又唔肥腻,配菜薯角又脆又粉,食完朋友都赞不绝口。🌟避风头椒盐鱿鱼须$88食炸物最紧要系物厚重粉,先够均匀,佢d鱿鱼香脆入味,加上d香炸蒜粒同碎薯片,系完全唔会觉得好腻粉,价钱平得来份量足到爆,棒喔。🥤Mango Tannin(乌龙茶,芒果,西米露)有d茶香味,加埋浓郁芒果,清甜的果香味道清新可口,不甜不腻。食完邪恶浓郁食物,来杯清新果茶,最适合🥤DR.kittty(荔枝,菠萝汁,芒果,乳酪)一听到乳酪,而且外型超可爱,肯定系必点一款,入口系酸酸甜甜,虽然佢厚度有d,但酸甜加埋乳
入面有电视,仲要有大屏幕播片,好有feel
环境唔大,但坐得好舒适😌

🌟和牛肉酱手工贝壳粉$138
(63度温泉蛋,西班牙辣肉肠,茄子,帕骂臣芝士)

🌟烤德国咸猪手$228
酸椰菜,薯角
猪手真系超大份,系够3-4个人食,

🌟避风头椒盐鱿鱼须$88

🥤Mango Tannin
(乌龙茶,芒果,西米露)
有d茶香味,加埋浓郁芒果,清甜的果香

🥤DR.kittty
(荔枝,菠萝汁,芒果,乳酪)
一听到乳酪,而且外型超可爱,肯定系必点一款,入口系酸酸甜甜,虽然佢厚度有d,但酸甜加埋乳酪,入味得来唔会腻~
超适合女生

两杯酸甜饮品配食物,完美搭配
  • Dr. Kitty
  • Mango Tannin