2023-07-03 632 浏览
FOLLOW: @eatgoodwest.sin📌大埔隐世Omakase小店今日终于试左佢地Lunch最贵嘅Set ($680)呢个套餐包括:🍣茶碗蒸(今次食退步左 芡汁少少结身)🍣鲛鲽🍣伊佐目🍣 鲣鱼🦪真蚝🍣 深海池鱼🍣春子鲷🍣再黎深海池鱼😂🍣半烧半生的带子🍣黑鯥😍🍣松本蟹🍣甜虾🍣大拖🍣海胆🍣醋渍鲭鱼🍣玉子烧🍴最后有面豉汤同埋甜品🍧今次咁多款我自己最钟意就系黑鯥😍又唔会话过重油脂咁之余,都食到鱼本身嘅鲜味🤩另外蟹肉同伊佐木都好正😻今次试新师傅手势 感觉上都几好👍🏻佢哋嘅舍利偏向淡口 我觉得浓味多少少会比较好😉另外食过咁多间Omakase 佢哋嘅姜同埋柚子萝卜系我食过最好食嘅😍如果可以 我真系想买返屋企一路煲剧一路食🤣如果得闲入开嚟大埔可以试吓🙌🏻我自己就最钟意食佢地$300嘅套餐啦~🍽️ 食物:🌕🌕🌕🌕🌑🥂 饮品:NA👩🏻‍🍳 环境:🌕🌕🌕🌗🌑💯CP值:🌕🌕🌖🌑🌑✅回头率:🌕🌕🌕🌕🌑💰Lunch Set $650Overall: 🌟🌟🌟⭐️ (out of 🌟🌟🌟🌟🌟)📍 鮨魂 @sushi_tamashi 地址:大埔太和路3号翠怡花园C座地下17A号舖Hashtags🔎#eatgood
FOLLOW: @eatgoodwest.sin

📌大埔隐世Omakase小店

今日终于试左佢地Lunch最贵嘅Set ($680)
呢个套餐包括:
🍣茶碗蒸
(今次食退步左 芡汁少少结身)
🍣鲛鲽
🍣醋渍鲭鱼
🍣玉子烧
🍴最后有面豉汤同埋甜品🍧

今次咁多款我自己最钟意就系黑鯥😍
又唔会话过重油脂咁之余,都食到鱼本身嘅鲜味🤩
另外蟹肉同伊佐木都好正😻

如果可以 我真系想买返屋企一路煲剧一路食🤣

如果得闲入开嚟大埔可以试吓🙌🏻
我自己就最钟意食佢地$300嘅套餐啦~

🍽️ 食物:🌕🌕🌕🌕🌑
🥂 饮品:NA
👩🏻‍🍳 环境:🌕🌕🌕🌗🌑
💯CP值:🌕🌕🌖🌑🌑
✅回头率:🌕🌕🌕🌕🌑

💰Lunch Set $650

Overall: 🌟🌟🌟⭐️ (out of 🌟🌟🌟🌟🌟)

📍 鮨魂
@sushi_tamashi
地址:大埔太和路3号翠怡花园C座地下17A号舖

Hashtags🔎
#eatgoodwestsin_taipo
#eatgoodwestsin_omakase
#eatgoodwestsin_japanese
#eatgoodwestsin_sushi
#eatgoodwestsin_newterritories