2023-02-23
[ WM Café & Bar ]睇网上介绍呢间西餐厅,原来晚市套餐好经济实惠,约埋朋友去食吓先。Dinner Set for Two $288沙律✿ WM炸鸡沙律🥗炸鸡做得唔错,有d似日式唐扬鸡,皮比较薄脆,配沙律食啱啱好。汤✿ WM招牌龙虾汤🥘果然喺招牌,几香浓龙虾味,仲有个小小嘅黑糖餐包配来食。意大利粉✿ 意式肉丸肉酱意粉🍝意粉酱汁口感偏湿润,都几香蕃茄味🍅另外仲有肉丸食,最佳嘅配搭。主菜✿ 美国谷饲安格斯肉眼牛扒(9安士)估唔到套餐都有得叫肉眼牛扒,净喺食呢个扒都值回票价💰肉眼扒大大块,煎得有微微焦香😋饮品✿ 冻西柚红茶🥤套餐仲包2杯饮品,西柚红茶味道几清新,唔算好甜。✿ WM精选甜品🍰 追加+$38最后仲追加咗2款是日甜品,今日有巴斯克蛋糕&蓝莓芝士蛋糕,两款我都要哂🍰😍芝士做得唔会过酸,口感入口即化,啱哂我口味。总结🫦套餐性价比好高,两个人去食到饱饱🙊餐厅仲喺其他区有分店,谂唔到食咩都可以考虑吓佢。✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿WM Café & Bar
地址: 大埔安慈路2号八号花园地下20号舖电话: 28656835✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Dinner Set for Two $288
沙律
✿ WM炸鸡沙律🥗
汤
✿ WM招牌龙虾汤🥘
果然喺招牌,几香浓龙虾味,仲有个小小嘅黑糖餐包配来食。
意大利粉
✿ 意式肉丸肉酱意粉🍝
主菜
✿ 美国谷饲安格斯肉眼牛扒(9安士)
饮品
✿ 冻西柚红茶🥤
套餐仲包2杯饮品,西柚红茶味道几清新,唔算好甜。
✿ WM精选甜品🍰 追加+$38
总结🫦
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
WM Café & Bar 地址: 大埔安慈路2号八号花园地下20号舖
电话: 28656835
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿