2022-10-16 636 浏览
粉岭联和墟大大粒芒果泡芙 今次嚟到联和墟揾食🙈见到个超吸引嘅芒果泡芙 大大粒 而且都只系$14 即刻买来试试.⭐️芒果泡芙$14😍比正常市面见到嘅泡芙大少少 成只手掌咁大👍🏻明显见到芒果好大粒 Cream量都算多👍🏻即使整定 咬落外层有少少脆 仲要芒果算甜个人觉得性价比超高 超级抵食.今日行程一开始就已经饱咗一半 满足左第二个胃.除此之外 呢间外面有好多切饼都只系$15劲吸引 下次有肚再黎试试成间舖头唯一觉得唔OK 就系蛋糕上面只车厘龟 样衰到呢....#hkfunfoodrecord穷游香港#hkfunfoodrecord_粉岭.#谷麦 (粉岭)地址:粉岭联和墟联盛街20号地舖.⭐️评分:味道:3.8/5 又平又好食过火车站连锁店环境:-/5服务:-/5抵食:4.5/5.‼️想睇更多资讯‼️ig/mewe: hkfunfoodrecord今次嚟到‼️fb:funfunfoodrecord.#饮食 #美食 #优惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #吃货 #
⭐️芒果泡芙$14
除此之外 呢间外面有好多切饼都只系$15
劲吸引 下次有肚再黎试试
#hkfunfoodrecord穷游香港
#hkfunfoodrecord_粉岭
#谷麦 (粉岭)
地址:粉岭联和墟联盛街20号地舖
抵食:4.5/5
‼️想睇更多资讯
‼️ig/mewe: hkfunfoodrecord
今次嚟到‼️fb:funfunfoodrecord
#饮食 #美食 #优惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #吃货 #食评 #增肥 #揾食 #食好西 #相机食先 #香港美食 #粉岭美食 #面包店 #泡芙 #联和墟美食